basiscursus broderie d'art niveau 1

 

 

Tijdens de basiscursus van 3 privélessen leer je een borduurraam opspannen, de basiskettingsteek, kralen en pailletten verwerken en begeleid ik je verder om deze techniek goed te gaan beheersen. Ik bied deze introductiecursus aan als 3 lessen, de eerste les is 3 uur, daarna volgen nog 2 lessen van 2 uur, zodat tussen deze lessen thuis geoefend kan worden, voordat er een nieuwe toevoeging aan de basistechniek aan bod kan komen. Oefenen van deze vaardigheden tussen de lessen door is essentieel voor het goed leren beheersen van deze techniek met de lunevillenaald of tamboureerhaaknaald. Deze privélessen worden afgestemd op de vaardigheden en progressie van de cursist, zodat de cursist zich in eigen tempo deze techniek eigen kan maken.

Voordelen van deze manier van werken zijn oa:

  • de lessen worden ingepland op een moment dat jou het beste uitkomt, dit is ideaal voor mensen met onregelmatige werkroosters.
  • je kan op ieder moment in het jaar starten met je lessen, je hoeft niet op het begin van een cursus te wachten.
  • je kan zelf kiezen hoeveel lessen je wil volgen, en er kunnen altijd vervolglessen ingepland worden.
  • een cursus hoeft niet binnen een bepaalde tijd afgerond te worden, we plannen steeds een les in zoals dat je het beste uitkomt.
  • je zit niet vast aan een lesprogramma, maar kiest zelf wat je wil leren. Als je twijfelt wat je het beste kan doen om je verder te ontwikkelen dan begeleid ik je natuurlijk in die keuzes.
  • je kan individueel werken aan je eigen leerdoelen.
  • al doende kan je ontdekken met welke technieken je de meeste affiniteit hebt en dan kan jouw programma daarop aangepast worden.

Na deze basiscursus kan je je vaardigheden uitbreiden op basis van broderie á la carte

 

In de lessen ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen.

De lessen kunnen ingepland worden op de lesdagen zoals zie in de agenda genoemd worden. De eerste les van deze cursus duurt in de ochtend van 10.30 tot 13.30, in de middag van 13.30 tot 16.30, de vervolglessen zijn van 11.00-13.00 en van 14.00-16.00

De kosten voor deze cursus zijn €225,- inclusief borduurmaterialen die je in de lessen gebruikt en een stuk zijde organza. Bijkomende kosten zijn €50,- voor een lunévillenaald en een borduurraam (dit is een door mijzelf ontwikkeld verrassend veelzijdig systeem).

 

Voor Young Talents gelden aangepaste tarieven

Neem voor deze cursus contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv vooropleiding broderie d'art

 lees hier de cursus/lesvoorwaarden