vooropleiding broderie d'art niveau 1

 

 

Tijdens de vooropleiding van 3 privélessen leer je een borduurraam opspannen, de basiskettingsteek, kralen en pailletten verwerken en begeleid ik je verder om deze techniek goed te gaan beheersen. Ik bied deze introductie aan als 3 lessen van 2 uur, zodat tussen deze lessen thuis geoefend kan worden, voordat er een nieuwe toevoeging aan de basistechniek aan bod kan komen. Oefenen van deze vaardigheden tussen de lessen door is essentieel voor het goed leren beheersen van deze techniek met de lunevillenaald of tamboureerhaaknaald.

In de lessen ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen.

De lessen kunnen ingepland worden op de lesdagen zoals zie in de agenda genoemd worden. 

De kosten voor deze cursus zijn €195,- inclusief borduurmaterialen die je in de lessen gebruikt en een stuk zijde organza. Bijkomende kosten zijn €50,- voor een lunévillenaald en een borduurraam (dit is een door mijzelf ontwikkeld verrassend veelzijdig systeem).

Voor Young Talents gelden aangepaste tarieven

Neem voor deze cursus contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv vooropleiding broderie d'art