COVID-19 MAATREGELEN IN HET ATELIER

 

In het atelier werk ik conform de richtlijnen van het  Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie en het protocol van de Branchevereniging Modeambachten 

Bezoekers zijn op afspraak nog steeds welkom in het atelier voor informatie over lessen en voor de aanschaf van borduurmaterialen.

In het atelier zijn handgel, papieren doekjes en wegwerpmaskers ter beschikking van cursisten en bezoekers.

Het atelier bied conform deze protocollen slechts plaats aan max 2 cursisten, die van elkaar afgeschermd worden door een transparant scherm. Tijdens instructie waarbij cursisten op mijn handen moeten kunnen kijken is mijn werkplek afgeschermd, bij instructie waarbij ik als docent de cursist op minder dan 1,5m benader maak ik gebruik van een spatmasker. Bij verplaatsing door het atelier worden de cursisten verzocht een mondmasker te dragen, of gebruik te maken van een spatmasker, deze zijn te leen en ook te koop in het atelier(á €7,50)

Voorafgaand aan een lesdag zal ik contact opnemen met de cursist voor de bekende gezondheidscheck van de RIVM. Iedere lesdag wordt op de dag zelf betaald, contant, met pin ( ook contactloos) of met een betaalverzoek. Kortingen van een lespakket van meerdere lessn worden zoals vermeld in de laatse les verrekend.

 voor lessen zal het atelier gebruik maken van de QR-code scanner om een zo veilig mogelijke werkomgeving te kunnen creeëren.