BRODERIE D'ART IN EEN DAG nivo 1

broderiehanden

In deze dagcursus wordt er kennis gemaakt met broderie d'art. We beginnen met het opspannen van de organza. Daarna leer je de lunévillenaald hanteren en met kralen en pailletten te werken. Deze dagcursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde borduursters omdat er individueel lesgegeven wordt, aangepast aan het nivo en de vraag van de cursisten.

In de les ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen. Aan het eind van de dag wordt de organza losgehaald van het frame, maar je kan er ook voor kiezen het frame en de lunévillenaald waar je mee gewerkt hebt aan te schaffen voor €50,-. Deze dagcursus is van 10.30 tot 17.00 te boeken in overleg

De kosten van deze dagcursus zijn €165,- per persoon inclusief borduurmaterialen die in de les gebruikt worden en een stuk organza, gebruik van een borduurframe en lunévillenaald, koffie en thee.

 

12.30- 13.30 lunchpauze. in de lunchpauze kan je terecht in een van de vele lunchrooms en andere eetgelegenheden in de directe omgeving van het atelier.

Kom je van ver, dan kan ik je van harte de B&B van De Burgerij aanraden, een bourgondisch restaurant in franse sferen, vlakbij het atelier.

Voor Young Talents gelden aangepaste tarieven