EEN DAG IN HET ATELIER

de lessen in het atelier worden aangeboden volgens de richtlijnen van het RIVM, en volgt het Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie. Deze lessen zijn voor maximaal 2 personen. 

In plaats van een cursus is het ook mogelijk een hele dag bezig te zijn in het atelier en in overleg te kiezen voor de technieken die je wilt leren. Deze dagcursus is ideaal als je hele specifieke leerdoelen hebt of kennis wil maken met verschillende technieken zoals broderie d'art, maar ook goudborduurwerk, passementen, bloemen maken, kortom, alles wat het atelier te bieden heeft. Deze dagcursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde borduursters omdat er individueel lesgegeven wordt, aangepast aan het nivo en de vraag van de cursisten. 

In de les ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen. Deze dagcursus is van 10.30 tot 17.00 te boeken op woensdag, donderdag en vrijdag.

De kosten van deze dagcursus zijn €165,- inclusief borduurmaterialen die in de les gebruikt worden en een stuk organza, gebruik van een borduurframe, koffie en thee. Wil je toch graag de de continuiteit zoals een cursus je bied, dan kan je ook een lespakket van 5 dagen in het atelier boeken voor een pakketprijs van €775. ( ivm onzekere coronatijden worden deze lessen per keer afgerekend, de pakketkorting wordt in de vijfde les verrekend)

weekendtarief: deze dagcursus kan ook op zaterdag of zondag geboekt worden voor €195,- per persoon. Wil je toch graag de de continuiteit zoals een cursus je bied, dan kan je ook een lespakket van 5 dagen in het atelier boeken voor een pakketprijs van €895 ( ivm onzekere coronatijden worden deze lessen per keer afgerekend, de pakketkorting wordt in de vijfde les verrekend)

12.30- 13.30 lunchpauze. in de lunchpauze kan je terecht in een van de vele lunchrooms en andere eetgelegenheden in de directe omgeving van het atelier.

Kom je van ver, dan kan ik je van harte de B&B van De Burgerij aanraden, een bourgondisch restaurant in franse sferen, vlakbij het atelier.

Als je in aanmerking komt voor de "Young Talents"regeling kost deze cursus €145

Neem voor deze lesdagen contact op met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv een dag in het atelier, deze dagen worden in overleg ingepland.