broderie d'art in een dag op locatie nivo 1

In plaats van een cursus is het ook mogelijk een hele dag met broderie d'art bezig te zijn. We beginnen met het opspannen van de organza. Daarna leer je de lunévillenaald hanteren en met kralen en pailletten te werken. Deze dagcursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde borduursters omdat er individueel lesgegeven wordt, aangepast aan het nivo en de vraag van de cursisten. Aan het eind van de dag wordt de organza losgehaald van het frame, maar je kan er ook voor kiezen het frame en de lunévillenaald waar je mee gewerkt hebt aan te schaffen voor €50,-. Na afloop van iedere cursus krijgt de deelnemer een certificaat met aangeleerde vaardigheden en het behaalde nivo mee naar huis.

Deze dagcursus is van 11.00 tot 17.00 te boeken voor minimaal 6 en maximaal 12 personen. De kosten van deze dagcursus zijn €225,- pp,inclusief borduurmaterialen die in de les gebruikt worden en een stuk organza, gebruik van een borduurframe en lunévillenaald.

Neem voor deze workshop contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv workshop broderie d'art op locatie