Vooropleiding op lokatie nivo 1

 

Speciaal voor modevakscholen en opleidingen biedt ik de mogelijkheid om de introduktiecursus ook op locatie af te spreken

Tijdens de introductiecursus van 3 lessen leer je een borduurraam opspannen, kralen en pailletten verwerken en begeleid ik je verder om deze techniek goed te gaan beheersen. Ik bied deze introductie aan als lessen van 3 uur voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende tijd en aandacht voor individuele begeleiding is. Deze lessen zijn op afspraak mogelijk en op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 te boeken als cursus van 3 lessen in overleg. Na afloop van iedere cursus krijgt de deelnemer een certificaat met aangeleerde vaardigheden en het behaalde nivo mee naar huis.

De kosten voor deze cursus zijn €225,- inclusief borduurmaterialen die je in de lessen gebruikt en een stuk zijde organza. Bijkomende kosten zijn €50,- voor een lunévillenaald en een borduurraam (dit is een door mijzelf ontwikkeld verrassend veelzijdig systeem).

Na de introductiecursus is het mogelijk om aanvullende privélessen, masterclasses en specialisatiecursussen te volgen. Neem voor deze lessen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.