• VOOROPLEIDING BRODERIE D'ART nivo 1

 

20160111 142841

Tijdens de vooropleiding van 3 lessen leer je een borduurraam opspannen, kralen en pailletten verwerken en begeleid ik je verder om deze techniek goed te gaan beheersen. Ik bied deze introductie aan als lessen van 2 uur zodat er voldoende tijd en aandacht voor individuele begeleiding is.

In de lessen ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen.

Deze lessen zijn op afspraak mogelijk en op woensdag t/m vrijdag tussen 12.00 en 17.00 te boeken. Na afloop van iedere cursus krijgt de deelnemer een certificaat met aangeleerde vaardigheden en het behaalde nivo mee naar huis.

De kosten voor deze cursus zijn €195,- inclusief borduurmaterialen die je in de lessen gebruikt en een stuk zijde organza. Bijkomende kosten zijn €50,- voor een lunévillenaald en een borduurraam (dit is een door mijzelf ontwikkeld verrassend veelzijdig systeem).

 

Als je in aanmerking komt voor de "Young Talents"regeling kost deze cursus €145

Neem voor deze cursus contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv vooropleiding broderie d'art

Aanvullende privélessen

Na het volgen van de introductiecursus is het mogelijk om naar behoefte aanvullende privélessen te krijgen om deze borduurtechniek nog beter te gaan beheersen. De kosten voor deze privélessen van 2 uur zijn €65,- per les, inclusief materialen.