BRODERIE D'ART IN EEN DAG nivo 1

broderiehanden

In deze dagcursus wordt er kennis gemaakt met broderie d'art. We beginnen met het opspannen van de organza. Daarna leer je de lunévillenaald hanteren en met kralen en pailletten te werken. Deze dagcursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde borduursters omdat er individueel lesgegeven wordt, aangepast aan het nivo en de vraag van de cursisten.

In de les ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen. Aan het eind van de dag wordt de organza losgehaald van het frame, maar je kan er ook voor kiezen het frame en de lunévillenaald waar je mee gewerkt hebt aan te schaffen voor €50,-. Deze dagcursus is van 10.30 tot 17.00 te boeken op woensdag, donderdag en vrijdag.

De kosten van deze dagcursus zijn €165,- per persoon inclusief borduurmaterialen die in de les gebruikt worden en een stuk organza, gebruik van een borduurframe en lunévillenaald, koffie en thee.

weekendtarief: deze workshop kan vanaf september 2019 ook op zaterdag of zondag geboekt worden voor €195,- per persoon

12.30- 13.30 lunchpauze. in de lunchpauze kan je terecht in een van de vele lunchrooms en andere eetgelegenheden in de directe omgeving van het atelier.

Kom je van ver, dan kan ik je van harte de B&B van De Burgerij aanraden, een bourgondisch restaurant in franse sferen, vlakbij het atelier.

Als je in aanmerking komt voor de "Young Talents"regeling kost deze cursus €125