MASTERCLASS PATROONDELEN OPSPANNEN nivo 2

Deze masterclass is zeer oplossingsgericht. In de praktijk van de kleermaker en couturier is het niet altijd mogelijk om patroondelen die geborduurd moeten worden aan te leveren op een ruime lap stof die netjes recht van draad is, maar kan het voorkomen dat je een al uitgeknipt pand aangeleverd krijgt. In deze masterclass leer je een manier van opspannen om die problemen op te vangen die zich in een couture-atelier voor kunnen doen. De duur van deze masterclass is 2 á 3 uur, naar gelang de moeilijkheden die het pand opleveren.

De kosten van deze masterclass zijn €75,- inclusief materialen, het op te spannen pand dient men zelf mee te nemen. NB: voor deze masterclass is het van belang dat je beschikt over het borduurraam wat ik voor mijn lessen ontwikkeld heb, dit maakt deel uit van het basispakket(lunevillenaald + borduurraam á €50) maar is ook los voor €25,- bij mij te koop.

Als je in aanmerking komt voor de "Young Talents"regeling kost deze masterclass €55

Neem voor deze workshop contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv workshop patroondelen opspannen